Artiklar

Utforska hundvänliga hotellalternativ på gotland

Gotland är en populär semesterdestination för både svenskar och utländska turister. Med sina vackra stränder, historiska sevärdheter och pittoreska byar erbjuder ön något för alla. För hundägare kan det vara en utmaning att hitta hundvänliga boenden, men det finns flera alternativ att välja mellan. Här utforskar vi några av de bästa hundvänliga hotellen på Gotland.

Hotel Dalhem

Hotel Dalhem är ett charmigt hotell beläget i den lilla byn Dalhem, cirka 15 minuters bilresa från Visby. Hotellet välkomnar både människor och hundar och erbjuder bekväma rum och en mysig atmosfär. Det finns fina promenadvägar i närheten av hotellet där du och din hund kan njuta av naturen och den vackra gotländska landsbygden.

Sudersand Resort

Sudersand Resort är ett familjevänligt hotell och semesteranläggning som ligger vid Sudersand strand på Fårö. Här kan du och din hund njuta av långa promenader på stranden och i den omgivande naturen. Hotellet erbjuder olika typer av boenden, inklusive stugor och campingplatser, så det finns något för alla. Det finns också flera restauranger och aktiviteter på området.

Fårösunds Semesterby

Fårösunds Semesterby är en semesteranläggning belägen på Fårö, en av Gotlands mest populära öar. Här kan du och din hund bo i en av de mysiga stugorna eller på campingplatsen. Anläggningen har också en restaurang och en lekplats för barn. Fårö erbjuder fantastiska möjligheter till promenader och utflykter i den vackra och orörda naturen.

Hotell Stelor

Hotell Stelor är ett litet och personligt hotell beläget i utkanten av Visby. Här är hundar välkomna och det finns fina promenadvägar i närheten av hotellet. Hotellet erbjuder olika typer av rum, inklusive familjerum och sviter. Det finns också en restaurang som serverar god mat baserad på lokala råvaror.

Hotell Strandporten

Hotell Strandporten är ett boutiquehotell beläget i centrala Visby, nära stranden och stadens sevärdheter. Hotellet välkomnar hundar och erbjuder bekväma och stilfullt inredda rum. Det finns flera restauranger och butiker i närheten av hotellet, och du och din hund kan utforska Visbys charmiga gränder och historiska platser.

Oavsett vilket hotell du väljer på Gotland kan du vara säker på att både du och din hund kommer att ha en underbar semester. Ta med dig din fyrbenta vän och utforska allt som den vackra ön har att erbjuda!